"Hur mår du Bamse?"

- " Hur mår du Bamse?"
- "Mår du bra?"
- "Titta det är du!"

Haha, han säger att han mår bra!

Om det är något som händer i Jack utveckling just nu så är det att han fantasi verkligen börjar ta fart och spruddla. Han leker gärna rollekar och ena sekunden är han Pippi Långstrump för att nästa sekund vara Speedwayföraren Jonasson. Alla dess karaktärer han "blir" hittar på det ena och det andra och görs det hyss är det aldrig Jack som gjort dem utan gansk ofta Pippi eller Emil.

Senast nu när vi satt vid matbordet förde han konversationen ovan med sig själv ochdet var svårt att hålla sig för skratt. Han säger allt med glimten i ögat och hittar på så tokiga saker vårt lilla hjärta. Jag tycker det är så härligt att höra hans fantasier och se hur han lekar och busar helt bekymmersfritt. För precis så ska det ju vara, bekymmersfritt att vara liten och faktiskt bara kunna göra det som känns roligt och kunna leka det som faller en in.

Jack ligger nu nerbäddad i Bamsepyjamas och lyssnar på en skiva och jag tror inte det dröjer länge innan han slår igen de blå för det var en trött kille som lyssnade på "Ingrid har plåster".

Mamma & Pappa älskar dig finaste Jack!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0