Skånesemester

Insåg nu när jag kikade igenom bilderna att vi tagot ovanligt lite kort för att vara vi. Sen har jg ju än så länge valt att inte visa ansiktet på Jack och därmed fanns det ju ännu färre bilder att välja mellan men en del hittade jag i alla fall =)


Jack provar min morbrors brandhjälm.

Första dagen passade vi på att åka in till brandstationen där min morfar tidigare arbetade så Jack fick titta på brandbilarna och ambulanserna. Imponerad var bara förnamnet och han var stolt när han provade min morbrors hjälm men tyckte den var något tung ;).


SvampBob på tvn är väldigt intressant..



Andra dagen var vi på Helsingborgsfestivalen och då mest för Nickelodeon dagen. Där kunde barnen hoppa hoppborg, bli tatuerade och få ansiktsmålning. Dock tyckte jag att det var lite trånga utrymmen för barnen att röra sig på och ett tag var jag på bäg att slita mitt hår då tiderna när Dora och Svampbob skulle komma hela tiden fördröjdes.




Till slut kom i alla fall Dora och Svampbob och Jack vart överlyckligt. Han kramade dem så glatt och kunde stått där i flera timmar och bara tittat på dem. Efteråt begav vi oss till Helsingör och en trött kille somnade i vagnen så mamma och pappa lugnt kunde strosa runt i denna mysiga stad.

Håller tummarna att lilleman somnar så vi får äta varm mat i lugn och ro♥


Hemma igen

Oj, vad tiden springer förbi. Vi har spenderat dem senaste dagarna nere i skåne hos min mormor & morfar. Helsingborgsfestivalen, Helsingör och IKEA har vi bland annat hunnit med. Det är skönt att vara hemma i sitt eget och nu hoppas jag verkligen tiden ska finnas till att uppdatera bloggen lite mer. Just nu sitter jag vid en sprillans ny ASUS och känner mig supernöjd so far.

Nähe, stoppa ungen i säng för femtioelftegången och börja ladda in bilder innan det blir grillat.

Ha en fin söndagskväll!

Semester

Här har det varit lite uppehåll för bloggandet då vi varit iväg på semester och inte haft någon dator med oss. Ska försöka att hinna lägga in lite bilder och strukturera upp semestern även här i bloggen. Men nu drar vi iväg på middag hos fina vänner.

Brådis

God morgon på er!

Idag ska vi hinna med en hel del innan vi ska vara på dop kl.16. Dessutom misstänker vi att dem faktiskt kommer passa på att gifta sig med så det ska bli en riktigt spännande och rolig dag. Men innan dess ska vi iväg och köpa doppresent ( vadå vara ute i sista minuten) och sen hem, packa (imorn är det semester). Bäst att sätta fart för nu är det brådis!

Kanelbullefika


Mumsiga kanelbullar som vi bakade tidigare idag

Våra fikagäster har precis åkt hem och det var som vanligt mys att ha dem här. Barnen våra har växt upp tillsammans och det känns som dem nästintill är syskon. Nu softar vi i soffan och jag ska snart bege mig för att köpa lite kvällis. Ibland får det va easy helt enkelt. Grillad kyckling och potatissallad tror jag det blir!


Gårdagen

Igår eftermiddag kom fina Helene hit på besök. Hon är en av mina närmsta vänner och även Jacks gudmor vilket gör det extra speciellt att ha henne här.


Jack basade för underhållningen och såg till att det spelades spel efter spel..


Fina, underbara människa som är en perfekt gudmor och vän♥

När busen lagt sig delade vi på lite vin och pratade bort många timmar. Det är så skönt att ha någon att minnas med, bolla tankar och ideér med men också fnittra och skratta med som aldrig för!


Seg startad

God morgon på er!

Ojojoj, mamman i det är huset är verkligen inte van vid att dricka några glas vin. Huvudet dunkade sådär igenkännande i morse när Jack väckte mig strax innan halv 7. Dessutom ville han va Pippi så det var bara att stiga upp och hjälpa han på med kläderna och måla fräknar på näsan. Sen mös vi in oss i soffan och duntäcke och tittade på barnkanalen länge =).

Nu har vi precis bakat kanelbullar och lilleman sitter i soffan & tittar på krambjörnarna och provsmakar♥

Lite nytt i garderoberna

Vi som bor på landet får ju passa på att handla lite nytt när vi besöker stan. Eftersom vi ska på dop till helgen behövde både jag och lilleman nya kläder.



Stilren, ljusblå skjorta från H&M


Fina detaljer om man viker upp ärmen ett varv..



Ljusrosa/Beige tunika/klänning med fin urringning och volangkanter till mamman.
( Från BikBok)

Det hade kommit in en hel del höstnyheter i affärerna och trots att det är mitt i sommaren blir jag faktiskt sugen på att mysa in mig i tjocka koftor. Fast det är ju inte helt fel att njuta av solen och ligga vid poolen på dagarna heller ;)


♥God morgon fina♥

Här passade lilleman på att ta lite sovmorgon och väckte inte sin mamma förrän strax efter 07. Den sömnen behövde jag verkligen och nu känner jag mig tipptopp för en ny härlig semesterdag. Usch, vad jag tjatar om att det är semester men OJ vad jag har längtat efter denna tid =). Idag har vi en del vi ska göra och trevliga besök ska vi också hinna med.

♥ Tvätta ( Varför tar det aldrig slut?)
♥ Handla
♥ Få fint besök av Saga & hennes mamma
♥ Tjejkväll med Helene med tacos, vin och massa prat

Kommer bli en superbradag känner jag på mig!

En tur i Halmstad



Liten imponerad kille av Pippiträdet där barn hängt sina nappar.



Hatten av för Herr Nilsson ;)



Vi har haft en supermysig dag tillsammans med fina Sofie som glatt lekte med Jack i lekparken. Vi pratade om allt möjligt, om framtiden och drömmarna vi har. Snart är vi nyexaminerade ekonomer & marknadsförare och vi kom fram till att det är som vi håller livet lite på vänt. Så från och med nu ska livet få levas även om vi väntar på att få leva ett "normalare liv"♥


Semesterdagar

Skulle slänga in ett inlägg imorse och datorn var total död. Det gick inte att få den att vilja som jag ville så det var bara att ge upp det. Nu när den fått stå och vila en dag verkar den må bra igen men det känns ändå som ett osäkert kort. Så det blir till att börja leta efter en ny dator och köpa en extra hårddisk att lägga alla bilder på.

I övrigt har dagen varit supermysig och vi har spenderat den i Halmstad med fina Sofie. Strosat runt i stan och kikat i affärer, lekt på lekplats och bara mått bra helt enkelt. Ska försöka ladda in lite bilder men som sagt datorn är ett osäkert kort just nu ;)


Kalastankar

Snart fyller vår lille kille 3 år och det börjar bli dags att planera för både barnkalas och släktkalas. Har frågat Jack lite smått vilka barn han vill bjuda och det verkar bli en hel del om han får bestämma. Till släkten är vi lite inne på att ha Öppet hus för att bättre få plats. Nog för att vi har ett stort hus men det blir trångt med 30!! gäster ändå ;)



Brun & rosa inbjudningskort från Prints with Wings



Tåginbjudan också från Prints with Wings

Jag är helt förälskad i Prints with Wings fina inbjudningskort. Det går att gör dem personliga och ändra texten hur man vill. Har suttit och trixat lite nu med en inbjudan men måste höra med busen vilken färg han vill ha det i. Om jag får göra en vild gissning så blir det ; ROSA!


Lilla hjärtat

Dagen blev inte alls som planerat. Kort stund efter att vällingen intagits började lilla hjärtat klaga på magont och när vi satt och myste i soffan kom alltihopa upp. Så det var bara till att avboka besök och börja tvätta. Har plockat ner hans "puff" från övervåningen så nu myser vi båda två i den och avverkar film efter film. Än så länge inga fler kräkningar så håller tummarna att magen reagerade på vällingen bara!

Morning


Godmorgon i stugorna! Jag har sovit uselt inatt och vaknat flera gånger. Det kan ju visserligen bero på att vi trängts tre i dubbelsängen inatt. Trångt men oj så mysigt det är när Jack kryper nära och man kan snusa på honom. Morgonen börjar vi med Dr. Snuggle för busen och te för mamman. Sen blir det städ innan det kommer besök i eftermiddag♥


Semester

För mig och Jack är det idag första dagen på en lång och härlig semester. Dagen ska firas med att göra just ingenting och bara ta dagen som den kommer. Snart ska vi äta mysfrukost och sen hoppas vi på solsken så vi kan mysa i trädgården med lek och bad. Njut sommaren alla fina!



Här kikar Jack på fåren under vår minisemester till Borås och djurparken


RSS 2.0